ALLSÅNG – LASSE PÅ SLOTTET

I sommar blir det premiär för sommarens stora happening på Tjolöholms slott – allsång med Lasse Kronér och gäster!
”Lasse på slottet” har premiär måndag 1 juli och arrangeras sen varje måndag fram till 5 augusti. Det blir allsångskvällar fyllda av glädje, musik, sång, god mat och en Lasse Kronér som tillsammans med sitt husband från Doobidoo kommer ge allt för att publiken ska få en oförglömlig upplevelse.
Det blir många folkkära gästartister som kommer besöka allsången under sommaren, men Lasse har också med stor omsorg valt ut några guldkorn som kanske inte är lika kända för den stora allmänheten. Produktionen är i full gång med att boka hemliga gäster och fler välkända artister kommer presenteras löpande under våren.
Det byggs upp en allsångsscen och ett festivalområde med foodtrucks, barer och servering. Ambitionen är att få de vackra omgivningarna, dofterna från Tjolöholms sommarträdgård, musik och sång att harmoniseras ihop till en helhetsupplevelse för publiken.
Under allsångskvällarna så står även nya Kafé Manegen öppet. Manegen renoveras under våren och här kommer det gå att äta god mat, ta något gott att dricka eller bara njuta av en kaffe i all sin enkelhet.

SISTA BOKNINGSDAG: 240425

Sista betaldag: 240715

LASSE PÅ SLOTTET

5 augusti 2024

Den svenska visskatten

Frida Öhrn, Kalle Moraeus och hemlig gäst

PRIS: Bussresa inkl biljett
 

650:- 

Avresa från:

17.10 Avresa från Lågrislegenden, Veddige
17.30 Bhlp för tågersättning, Magasinsgatan Varberg

Swish: 123 278 88 75
Bankgiro: 130-9319